Συνταγές - Καβάφη - Φωτιάδη, Χαρίκλεια, 1835-1899 (Ερμής, 2003)
Οι χειρόγραφες συνταγές του τετραδίου της Χαρίκλειας Καβάφη, μητέρας του Κ. Καβάφη, μετεγράφησαν με την δέουσα ακρίβεια και παρουσιάζονται στο μικρό αυτό βιβλίο.