Μια ευαίσθητη αλήθεια - Le Carre, John, 1931-2020 (Bell, 2013)
Μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία 'Αγρια Ζωή, οργανώνεται στην πιο πολύτιμη αποικία της Βρετανίας, το Γιβραλτάρ. Σκοπός της, να εντοπιστεί και να συλληφθεί ένας τζιχαντιστής που ετοιμάζεται να κάνει μια κολοσσιαία αγορά όπλων. Εγκέφαλοι της επιχείρησης, ένας φιλόδοξος υπουργός Εξωτερικών και ένας στενός του φίλος, ειδικός σε θέματα άμυνας και ασφάλειας. Η επιχείρηση θεωρείται τόσο ευαίσθητη, που ακόμη κι ο ιδιαίτερος γραμματέας του υπουργού, ο Τόμπι Μπελ, δε γνωρίζει τίποτε γι' αυτήν.