Παράφορα - Frayn, Michael (Νεφέλη, 2000)
"Έχω μια ανακάλυψη τα αναφέρω. Είναι γνωστό ότι πολλοί από τους μεγάλους θησαυρούς του κόσμου χάθηκαν στο πέρασμα των αιώνων. Έναν από αυτούς πιστεύω πως μάλλον βρήκα. Τα όσα ακολουθούν αποτελούν απόδειξη του ισχυρισμού μου?"