Η πρώτη εταιρία δικηγόρων : εμπειρία ζωής - Νέστωρ, Στέλιος Τ. (Νομική Βιβλιοθήκη, 2010)
«Το βιβλίο αυτό αποτελεί το χρονικό της ίδρυσης και λειτουργίας της πρώτης ελληνικής εταιρίας δικηγόρων. Επειδή ακριβώς ήταν η πρώτη, έπρεπε να λύσει πολλά πρωτόγνωρα προβλήµατα. Τόσο κατά τη σύστασή της όσο και κατά την σχετικά µακρόχρονη λειτουργία της. Άλλα από αυτά προσπαθούσαµε να τα λύσουµε εµπειρικά. Άλλα δεν τα είχαµε καν υποπτευθεί και έµεναν εκεί σωρεύοντας αδιέξοδα. Νοµίζω πως σήµερα, µετά από τόσα χρόνια, ήρθε η κατάλληλη στιγµή, να µην σταθώ σε µια συναισθηµατική εξιστόρηση, σε ένα ηµερολόγιο αναµνήσεων, αλλά να ψάξω βαθύτερα για να εντοπίσω τα σηµεία εκείνα που, αν τα είχαµε επισηµάνει τότε, θα έκαναν τη διαδροµή µας λιγότερο ανηφορική και πιο αποτελεσµατική. Προσπάθησα να δώσω µερικές απαντήσεις σε ερωτήµατα που, αν µείνουν αναπάντητα, δεν µας επιτρέπουν να χαράξουµε στρατηγικές που οδηγούν σε επιτυχία.