Η θεραπεία - Lodge, David, 1935- (Bell, 1995)
Ο Λώρενς Πάσμορ χρειάζεται επειγόντως θεραπεία. Δεν είναι μόνο ο επίμονος πόνος στο γόνατό του. Δεν είναι καν κάτι που αντιμετωπίζεται με φυσιοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, βελονισμό, ψυχοθεραπεία ή την Έιμυ -που κι αυτή είναι μια μορφή θεραπείας.