Επείγον περιστατικό : με έναν επίλογο του συγραφέα - Crichton, Michael, 1942-2008 (Κέδρος, 1996)
Ενα ιατρικό μυθιστόρημα αγωνίας γραμμένο με παλμό από το συγγραφέα μεγάλων εκδοτικών επιτυχιών. Το συναρπαστικό αυτό βιβλίο συνδυάζει την αγωνία που κόβει την ανάσα με μια διεισδυτική διερεύνηση του αμερικάνικου ιατρικού κατεστημένου.