Τυφλή ετυμηγορία - Rendell, Ruth, 1930-2015 (Ωκεανίδα, 1993)
Μια οικογένεια... Η οικονόμος τους... Το έγκλημα... Τέσσερα μέλη της οικογένειας Κόβερντεϊλ -ο Τζωρτζ, η Ζακλίν, η Μελίντα και ο Τζάιλς- πέθαναν μέσα σε δεκαπέντε λεπτά στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Γιούνις Πάρτσμαν (η οικονόμος τους) και η γυναίκα με το συνηθισμένο όνομα Τζόαν Σμιθ τους πυροβόλησαν μια Κυριακή βράδυ, ενώ κάθονταν και παρακολουθούσαν όπερα στην τηλεόραση. Δυο βδομάδες αργότερα η Γιούνις συνελήφθη για το έγκλημά της. Όμως η τραγωδία ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει εκεί...