Σαμποτάζ στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Montalban, Manuel Vasquez, 1939-2003 (Μεταίχμιο, 2004)
Και ενώ η πόλη ζει στους ρυθμούς των Oλυμπιακών Αγώνων, εξαφανίζονται μυστηριωδώς οι λαμπαδηδρόμοι, κινδυνεύουν τα μέλη της Διεθνούς Oλυμπιακής Επιτροπής, κυκλοφορούν παντού φήμες για συνωμοσίες, απειλούνται πολιτικές αναταραχές και πολεμικές συγκρούσεις, συγχέονται οι στόχοι με τους υπόπτους και το ενδεχόμενο ενός πολλαπλού σαμποτάζ σπέρνει τον πανικό και την ανασφάλεια. O δαιμόνιος Πέπε Καρβάλιο με όπλα του το καυστικό χιούμορ και την ανελέητη σάτιρα είναι ο μόνος που μπορεί να ανακαλύψει τι συνέβη -ή τι δεν συνέβη- στους Oλυμπιακούς Αγώνες.