Ο Καρβάλιο στην κουζίνα : το συμπόσιο του ντεντέκτιβ : σκηνές φαγητού από τα μυθιστορήματα του Μονταλμπάν - Montalban, Manuel Vazquez, 1939-2003 (Μεταίχμιο, 2002)
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται σκηνές φαγητού από τα μυθιστορήματα του Μονταλμπάν και ταυτόχρονα μας δίνει μια γεύση από άλλα αστυνομικά διηγήματα που έχουν τυπωθεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.