Απόλυτοι φίλοι - Le Carre, John, 1931-2020 (Bell, 2009)
Αξιοποιώντας στην εντέλεια τη φόρμα του κατασκοπικού μυθιστορήματος, ο αξεπέραστος Λε Καρέ οικοδομεί μια ιστορία συναρπαστική όσο και βαθυστόχαστη, που στον πυρήνα της καλοδουλεμένης πλοκής της κρύβει ένα πικρό, απαισιόδοξο σχόλιο για την ανθρώπινη μοίρα και συνείδηση.