Τέσσερις τσέχοι συγγραφείς : Ασκενάζι, Κούντερα, Όλμπραχτ, Χράμπαλ - Hrabal, Bohumil, 1914-1997
Ανθολογούνται 4 κορυφαίοι τσέχοι συγγραφείς που διακρίνονται για το αιρετικό πνεύμα της γραφή τους. Είναι οι : Λούντβικ Ασκενάζι, Μίλαν Κούντερα, Ιβάν Όλμπραχτ και Μπόχουμιλ Χράμπαλ.