Ιστορίες για μισογύνηδες - Highsmith, Patricia, 1921-1995 (Γράμματα, 1982)
Υπάρχουν γυναίκες που καταστρέφουν τους άντρες τους, και γυναίκες που καταστρέφουν τον εαυτό τους. Κορίτσια που έχουν κατακτήσεις, και κορίτσια που το παρατραβάνε... Από την Επαγγελματία Πόρνη ώς τη Θεούσα, δεκαεφτά παράξενες ιστορίες για μισογύνηδες.