Επτά γοτθικές ιστορίες - Blixen, Karen (Μέδουσα, 1986)
Οι ΕΠΤΑ ΓΟΤΘΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, παρόλο που είναι ουσιαστικά το πρώτο έργο της Κάρεν Μπλίξεν, την έκανε αμέσως αγαπητή στο αναγνωστικό κοινό, μα και σε πολλούς σύγχρονους συγγραφείς, από τον Hemingway ως τον Julio Cortasar...