Χρονικά των Μοτέλ - Shepard, Sam, 1943-2017 (Επιλογή, 1986)
"Ένα λεύκωμα διηγημάτων, αυτοβιογραφικών αναπολήσεων, βιωμάτων, ποίησης και φωτογραφιών... Ο κ. Σέπαρντ, είτε αναπολώντας τα αγαπημένα του σινεμά και αυτοκίνητα της νιότης του είτε μιλώντας για τους γονείς του, αναπλάθει την αμερικάνικη Δύση, μιλώντας μια γλώσσα δηκτική όσο και αιθέρια..." New York Times