Ο τρίτος δρόμος 83 - Ιωάννου, Ιωάννης (Καστανιώτη, 1983)
Νομίζω ότι οποιαδήποτε κριτική στο γελοιογραφικό έργο του Γιάννη Ιωάννου, είναι περιττή. Να αναφέρω μόνο ότι ο συγκεκριμένος τόμος περιλαμβάνει γελοιογραφίες και κομικές σειρές της περιόδου 1981-82.