Ο ευρωπαίος - Ιωάννου, Ιωάννης (Καστανιώτη, 1983)
Ο ''Ευρωπαίος'' περιλαμβάνει όλη την κομική σειρά του Γιάννη Ιωάννου, που δημοσιεύτηκε στο 15νθήμερο περιοδικό ''Αντί'' και η οποία ξεκίνησε την πρωτοχρονιά του 1981 όταν η Ελλάδα μπήκε στην ΕΟΚ με πρωθυπουργό τον Γ. Ράλλη και σταμάτησε μετά διόμισυ χρόνια, τον Ιούλιο του 1983, όταν η Ελλάδα έγινε προεδρεύουσα στην ΕΟΚ με πρωθυπουργό τον Α. Παπανδρέου''.