Κωδικό όνομα λευκό ρόδο - Silva, Daniel, 1960- (Ωκεανίδα, 1996)
Η Κάθριν Μπλέικ ή 'Αννα Στάινερ ή Λευκό Ρόδο είναι αδίστακτη, πανέξυπνη, ακαταμάχητα όμορφη, εκπαιδευμένη σε σκληρά "σχολεία". Η εξυπνάδα της την κάνει ασύλληπτη, η εκπληκτική ομορφιά της σαγηνεύει, ανοίγει κρευατοκάμαρες - και χαρτοφύλακες με απόρρητα μυστικά. Η Βρετανική αντικατασκοπία αγωνίζεται απεγνωσμένα να την εντωπίσει.