Ελληνική πεζογραφία. Τόμος 5ος : ανθολογία του ελληνικού πεζού λόγου : από την άλωση ως σήμερα - Περάνθης, Μιχαήλ, 1917-1984
ΙΘ΄ Ακμή της Ελληνικής Λογοτεχνίας 29. Ο μεσοπόλεμος 30. Αλλοι του μεσοπολέμου -- Κ΄ Μεταπολεμική Λογοτεχνία 31. Η γενιά του πολέμου -- ΚΑ΄ Το δοκίμιο και η κριτική (Β΄) 32. Κριτικοί και δοκιμιογράφοι -- ΚΒ΄ Το χρονογράφημα 33 Χρονογράφημα - Ευθυμογράφημα ΓΚ΄ Οι Νεώτεροι 34. Οι νεώτεροι