Ένα ενθύμιο - Deon, Michel, 1919-2016 (Χατζηνικολής, 1995)
Ένα ενθύμιο! Ένα απλό ενθύμιο ήταν η φωτογραφία που ξαναζωντάβεψε την ανάμνηση που ο Εντουάρ πίστευε χαμένη για πάντα. Ήταν νέοι τότε, υπερβολικά νέοι, και είχαν αγαπηθεί.