Ελληνική πεζογραφία. Τόμος 4ος : ανθολογία του ελληνικού πεζού λόγου : από την άλωση ως σήμερα - Περάνθης, Μιχαήλ, 1917-1984
ΙΣΤ΄ Ακμή της Ελληνικής Λογοτεχνίας 24. Οι λεγόμενοι ηθογράφοι 25. Ο Μεσοπόλεμος 26. Γυναικεία Λογοτεχνία -- ΙΖ΄ Το δοκίμιο και η κριτική 27. Κριτικοί και δοκιμιογράφοι -- ΙΗ΄ Χρονογραφήματα - Ευθυμογρφήματα 28. Το χρονογράφημα