Ο άρχων της νυκτός : eroica - Ρικάκης, Δημήτρης, 1925- (Χατζηνκολή, 1996)
Ο ’ρχων της Νυκτός είναι μια πραγματική ιστορία, με φανταστικές προεκτάσεις και αναφέρεται σε μια Eroica της εποχής του 1941-42 μέσα στους κόλπους του γνωστού περιοδικού της Νεότητας, που ο Αναγνώστης θα μαντέψει εύκολα ...