Την εποχή του κυνηγιού - Camilleri, Andrea, 1925-2019 (Ωκεανίδα, 1998)
Ενας πεισματικός έρωτας και μια αλυσίδα θανάτων αναστατώνουν στις αρχές του αιώνα μας ένα μικρό χωριό της Σικελίας. Το βιβλίο αυτό, χαριτωμένη κωμωδία κι ένα είδος ιδιόμορφου αστυνομικού μυθιστορήματος ταυτόχρονα, γραμμένο με τη μαεστρία, το μπρίο και το χιούμορ που χαρακτηρίζουν το συγγραφέα, είναι, όπως και τα άλλα του μυθιστορήματα, μια τεράστια εκδοτική και αναγνωστική επιτυχία στην Ιταλία.