Υπ όψιν της Λίτσας - Σουρούνης, Αντώνης, 1942- (Καστανιώτη, 1992)
Τα κείμενα αυτά δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ από τον Αύγουστο 1990 έως το Δεκέμβριο 1991, όπου με το γενικό τίτλο "Παραφράζοντας" χρησιμοποιούσα τίτλους γνωστών κινηματογραφικών ταινιών. Απ' όπου και να βρισκόμουν, φρόντιζα να το στέλνω πάνταμε FAX στην υπεύθυνη του περιοδικού και πάντα με την υποσημείωση "Υπ' όψιν της Λίτσας". Οταν χρειάστηκε να βρω έναν τίτλο γι' αυτό το βιβλίο συνειδητοποίησα ξαφνικα ότι τον τίτλο που έψαχνα τον χρησιμοποίησα εδώ και πολλούς μήνες και συγκεκριμένα όσο έστελνα τα κείμενα στην παραλήπτριά τους.