Το πέταγμα των πελαργών - Grange, Jean Cristophe, 1961- (Libro, 2002)
Κάθε χρόνο οι πελαργοί ξεκινούν για τη θρυλική τους αποδημία ως την Αφρική. Φέτος, όμως, δεν θα ξαναγυρίσουν... ... Πτώματα ακρωτηριασμένα, δολοφόνοι που ξεπροβάλλουν μέσ' απ' το άπειρο... Το παιχνίδι που έμελλε να οδηγήσει τον Λουί Αντιός στα ίχνη των χαμένων πελαργών, μεταστρέφεται γρήγορα σε παιχνίδι σφαγής. Απ' τους βουλγαρικούς τσιγγάνικους καταυλισμούς ως τη χλοϊσμένη κόλαση της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, με ενδιάμεσους σταθμούς τα υπερθερμασμένα κιμπούτς των κατεχόμενων Εδαφών, το κυνηγητό του τον παρασύρει μέχρι την Καλκούτα. Στην καρδιά του ερέβους...