Το τελευταίο φιλί : ή ιστορία μ' ένα μπουλντόγκ που έπινε μπίρα - Crumley, James, 1939-2008 (Πόλις, 1995)
Ενα νουάρ μυθιστόρημα του Κράμλεΰ, στο οποίο ο αλκοολικός ντετέκτιβ αλωνίζει τους αυτοκινητόδρομους σαν τρελός, ψάχνοντας χαμένες πορνοστάρ, μεθυσμένα μπουλντόγκ και εύστοχους στίχους.