Υπόθεση Γκάλντον - Mac Donald, Ross, 1915-1983 (Κέδρος, 2002)
Λου Αρτσερ. Ψύχραιμος, άνετος και ωραίος. Ο ντετέκτιβ που θα εμπιστευόσουν για πολύ δύσκολες αποστολές. Ειδικά γι' αυτές που θεωρούνται από χέρι χαμένες. Όταν αναλαμβάνει να βρει το γιο μιας πλούσιας ηλικιωμένης κυρίας, ο οποίος χάθηκε πριν από είκοσι χρόνια χωρίς να αφήσει ίχνη, όλοι θεωρούν ότι η υπόθεση έχει κλείσει προ πολλού. Σύντομα όμως ο Άρτσερ θα βρεθεί μπλεγμένος. Μοιχεία, φόνος, κλοπή και άλλα οικογενειακά μυστικά κρύβονται πίσω από αυτή την περίεργη ιστορία.