Ο διαρρήκτης που διάβαζε Σπινόζα - Block, Lawrence, 1938- (Modern Times, 1980)
Κλέβοντας ένα σπάνιο νόμισμα, ο Ρόντενμπαρ έρχεται αντιμέτωπος με μια συμμορία διαρρηκτών, ένα διεφθαρμένο αστυνομικό και δύο πτώματα.