Ο θάνατος κι ο Θόδωρος : μυθιστορηματική τραγωδία λίαν ευτράπελος - Καραγάτσης, Μιχάλης, 1908-1960 (Βιβλιοπωλείο της Εστίας, 1988)
Έργο ευτράπελο και επιθεωρησιακό, μια εξαίρετη και καυστική διακωμώδηση της αθηναϊκής κοινωνίας. Ο αναγνώστης θα διακόπτει το διάβασμα για να γελάσει αλλά και για να συλλογιστεί. Η κοινωνία του χτες, λες και είναι σήμερα.