Συνενοχή - Banks, Iain, 1954-2013 (Σέλας, 1993)
Ένα συναρπαστικό λογοτεχνικό θρίλερ με άποψη και γρήγορο, κινηματογραφικό ρυθμό, γραμμένο με αμεσότητα, χιούμορ και κυνισμό που αναδεικνύουν τον Ίαιν Μπανκς ως τον σημαντικότερο συγγραφέα του είδους στη Βρετανία. Η 'συνενοχή' είναι μια εξερεύνηση στον κόσμο της βίας και της διαφθοράς, μια ιδιοφυής κατάδυση στα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής.