Χαίρε Ναπολέων : δοκίμιο για την τέχνη του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη : 63 πεζά ποιήματα του - Σπετσιώης, Τάκης, 1954- (Άγρα, 1999)
Το εκτενές προσωπικό δοκίμιο του Τάκη Σπετσιώτη συνοδεύεται από 63 αθησαύριστα πεζά ποιήματα του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη καθώς και έγχρωμα έργα του Αγγελου Παπαδημητρίου, βασισμένα στη ζωή και το ργο του ποιητή.