1968 : έφοδος στον ουρανό : σαράντα χρόνια μετά μα δεν ξεχνάμε - Taibo, Paco Ignacio, 1949- (Άγρα, 2008)
Δύο σπουδαίοι συγγραφείς, που δεν απεμπόλησαν τις αρχές τους, σαράντα χρόνια μετά σχολιάζουν τις εξεγέρσεις του Μαΐου-Οκτωβρίου 1968 που συγκλόνισαν τον κόσμον όλο και τις οποίες έλαβαν ενεργό μέρος.