Μια σάμπα για τον Σέρλοκ Χόλμς - Soares, Zo, 1938- (Ενάλιος, 1998)
Στο Ρίο ντε Τζανέιρο 1886 μια μυστηριώδης υπόθεση αναλαμβάνει να λύσει ο γνωστός ήρωας, που βρίσκεται εκεί επειδή συνοδεύει την μεγάλη Σάρα Μπερνάρ. Μια συναρπαστική ιστορία από έναν μεγάλο Βραζιλιάνο συγγραφέα που δένει την αστυνομική λογοτεχνία με το κοινωνικό μυθιστόρημα μ' έναν καταπληκτικό τρόπο.