Τέσσερεις ιστορίες για μια χαμένη πανσέληνο - Κορομηλά, Μαριάννα, 1949- (Πανόραμα, 1989)
Σελίδες 96. Η έκδοση συνοδεύεται από φωτογραφίες. Η φωτογραφία στο εξώφυλλο είναι της Ήβης Νανοπούλου: καφενείο στην Δαμασκό ( Οκτώβριος 1986, από ταξίδι του Πανοράματος).