Τσάι του τριφυλλιού - Carson, Ciaran, 1948- (Αλεξάνδρεια, 2003)
Το τσάι του τριφυλλιού είναι ένα αφέψημα που αποτελείται από τα βότανα ακόνιτο, βήχιο, μπελαντόνα και άλλα άγνωστα συστατικά, και έχει τη δύναμη να οξύνει την αντίληψη και να αποκαλύπτει τα πράγματα όπως πραγματικά είναι - ολοφώτεινα, στιλπνά, μοναδικά, άπειρα. Το Τσάι του τριφυλλιού μάς ξαναγυρίζει στον χαμένο κόσμο της παιδικής ηλικίας, της πρώτης ματιάς, όταν το καθετί λαμπύριζε με διαύγεια, όταν το πράσινο της φύσης δεν ήταν πράσινο αλλά αναρίθμητα πράσινα, και το βιβλίο της φύσης διαβαζόταν συλλαβιστά.