Πρακτικά επιτροπής επί της διαχειρίσεως διά την ανέγερσιν του Βαλταδωρείου Γυμνασίου ([χ.ό.], 1897)
Κώδικας με πρακτικά της επιτροπής επί της διαχείρησης για την ανέγερση του Βαλταδώρειου Γυμνάσιου από 27/ 12/ 1897 έως και 12/ 11/ 1900 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου