Ανακαλύψτε τον εαυτό σας : η τέχνη της ευτυχίας - Carnegie, Dale (το Κλειδί, 1997)
Οι συμβουλές του Ντέιλ Κάρνεγκι έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να αποκτήσουν καινούριες συνήθειες και να κατανοήσουν τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν την ευτυχία. Μερικές από τις συμβουλές του είναι οι ακόλουθες: