365 μυστικά υγείας : ανανεψθείτε, κερδίστε χρόνια, χάστε κιλά - Καραγιαννόπουλος, Στέφανος Ι., 1956- (Μοντέρνοι Καιροί, 2000)
365 Μυστικά Υγείας. Μια συμβουλή για κάθε μέρα του χρόνου. Ένα έξυπνο βιβλίο που προτείνει ένα απλό, ουσιαστικό πρόγραμμα ζωής για να νικήσουμε τη χοληστερίνη, ν’ αποφύγουμε τις σωματικές ενοχλήσεις, να πολεμήσουμε την κυτταρίτιδα. Στο βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα ανακαλύψει ακόμα πόσο μπορεί να βλάψουν οι γλυκαντικές ουσίες στον καφέ, τι σημαίνουν οι συχνοί και τι οι αραιοί πονοκέφαλοι, καθώς και δεκάδες άλλες μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες υγείας για τις οποίες θα θέλατε να ρωτήσετε το γιατρό σας.