Σημείον μέγα : ηγούν τα θαύματα της θέρμης - Κόντογλου, Φώτης, 1895-1965 (Παπαδημητρίου, 1990)
Τα θαύματα των αγίων της Θερμής (Μυτιλήνης), Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης. Το πρώτο βιβλίο που γράφτηκε γι αυτούς τους νεοφανείς και θαυματουργούς αγίους.