Πατερικά μελετήματα. - Κρικώνης, Χρίστος Θ. (University Studio Press, 2001)
Το δίτομο αυτό έργο εξετάζει θέματα τα οποία αναφέρονται στη διδασκαλία διαφόρων Πατέρων της Εκκλησίας που είναι η ίδια η διδασκαλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Στον Β'τόμο περιλαμβάνονται Αγιολογικά, Εκκλησιολογικά, Κοινωνικά, Ιστορικά μελετήματα.