Προσεγγίσεις της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής : γονείς και βρέφη οι πρώτοι δεσμοί (University Studio Press, 2006)
Το παρόν τεύχος φιλοξενεί ένα σημαντικό αριθμό εργασιών σχετικά με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, που αναπτύσσουν κλινικά και θεωρητικά ζητήματα, παρουσιάζουν ερευνητικά δεδομένα, σχολιάζουν τις νομικές και ηθικές διαστάσεις του θέματος και αποτελούν σύγχρονες έγκυρες μαρτυρίες της σχετικής συζήτησης στον ελλαδικό και διεθνή χώρο σήμερα.