Λατρεύσωμεν Ευάρεστως τω Θεώ : το αίτημα της λειτουργικής ανανεώσεως στην Ορθόδοξη Εκκλησία : Παρακτικά Β' Πανελλήνιου Λειτουργικού Συμποσίου Στελεχών Ιερών Μητροπόλεων : 22-25 Οκτωβρίου 2000 συνεδριακό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού (Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, 2003)
Το αίτημα της λειτουργικής ανανεώσεως στην ορθόδοξη εκκλησία: Πρακτικά Β πανελληνίου λειτουργικού συμποσίου στελεχών Ιερών Μητροπόλεων: 22-25 Οκτωβρίου 2000, Συνεδριακό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, Βόλος