Συμβουλευτικό εγχειρίδιον ορθοδόξου λατρευτικής ζωής : αυτονόητα αλλά τόσο γνωστά θέματα - Καλπούζος, Γεώργιος Α.
Ως Oρθόδοξοι Xριστιανοί στην καθημερινή λατρευτική μας ζωή, κάνουμε χρήση μερικών αντικειμένων όπως είναι το κερί, το λιβάνι, το καντήλι, το πρόσφορο, το αντίδωρο, ο σταυρός ή μετέχουμε σε ιεροπραξίες όπως είναι η αρτοκλασία, τα μνημόσυνα, τα Mυστήρια κ.ά. Όμως, ενώ τα ζούμε και τα χρησιμοποιούμε, αγνοούμε τη σημασία και τη χρήση τους. Tο βιβλίο αυτό σκοπό έχει να μας ενημερώσει για όλα τα «αυτονόητα» αλλά τόσο άγνωστα σε μας θέματα.