Θεματολογικό ευρετήριο της Αγίας Γραφής : 2000 κύρια θέματα και 8500 υποθέματα με λεπτομερή παράθεση όλων των σχετικών χωρίων - Τσιάκος, Ηλίας (Γρηγόρης, 2005)
2000 κύρια θέματα και 8500 υποθέματα με λεπτομερή παράθεση όλων των σχετικών χωρίων.