Η Καινή Διαθήκη κατά θέματα - Παλαιογιάννης, Κοσμάς Δ. (Ορθοδόξου Χριστιανικής Αδελφότητος Λυδία, 2000)
"Η Καινή Διαθήκη κατά θέματα" είναι ένα "μεγάλο" ταμείον της Καινής Διαθήκης. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η παράθεση ολοκλήρων των χωρίων εκείνων που αφορούν το κάθε συγκεκριμένο θέμα. Έτσι, ο εργάτης του ευαγελίου -επίσκοπος,ιεροκήρυκας,θεολόγος, κατηχητής,εκπαιδευτικός- μπορεί να βρει εύκολα, χωρίς πολύ κόπο και απώλεια χρόνου όλα τα εδάφια του θέματος εκείνου που τον απασχολεί.