Η μεσοπολεμική πεζογραφία. Τόμος 7ος : από τον πρώτο ως τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο 1914-1939 (Σοκόλης, 1996)
Κατίνα Παπά -- Νίκος-Γαβριήλ Πεντζίκης -- Ιουλία Περσάκη -- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης -- Πέτρος Πικρός -- Κοσμάς Πολίτης -- Παντελής Πρεβελάκης -- Διονύσης Ρώμας