Η θύρα του ελέους : το μυστήριο της μετάνοιας και εξομολογήσεως - Μαυρομάτης, Γεώργιος Β. (Τέρτιος, 2003)
Το Μυστήριο της Μετανοίας και Εξομολογήσεως. Β' έκδοση, βελτιωμένη και επαυξημένη. Περιέχει εισαγωγή με πλούσια πατερική αναφορά στη σημασία του μυστηρίου στη ζωή της Εκκλησίας και του χριστιανού προσωπικά και την ακολουθία της συγχωρήσεως μεταφρασμένη.