Η μεσοπολεμική πεζογραφία. Τόμος 3ος : από τον πρώτο ως τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο 1914-1939 (Σοκόλης, 1996)
Αντώνης Βουσβούνης -- Ειρήνη Μιχ. Γαλανού -- Αλκιβιάδης Γιαννόπουλος -- Πέτρος Γλέζος -- Γεράσιμος Γρηγόρης -- Βάσος Δασκαλάκης -- Γιώργος Δέλιος -- Στρατής Δούκας -- Ειρήνη η Αθηναία