Συνομιλίες με ασκητές : για την εν Χριστώ ζωήν και την Ορθόδοξη Πίστη - Σωτήρχος, Παναγιώτης Μ. (Αστήρ, 2003)
Βιβλίο-παράθυρο στο ζωντανό λόγο της Ορθόδοξης Παράδοσής μας, μέσα από διαλόγους με μοναχούς που μιλούν με απλότητα για τον καθημερινό αγώνα της εν Χριστώ Ζωής και Πίστης..