Μνησικακία και συγχωρητικότητα (Ετοιμασία, 2007)
Η μνησικακία θεωρείται και είναι "λέπρα της ψυχής". Ανήκει στα πάθη εκείνα που αναφέρονται στην επιθετικότητα της ψυχής και είναι τέκνο του θυμού και της οργής.