Η ιδεολογική ορθοδοξία των αντιχαλκηδονίων : απαντήσις σε απόψεις του καθηγητού κ. Γεωργίου Μαρτζέλου - Καψάλης, Γεώργιος Αν. (Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου, 2005)
Θεολογική ἀπάντησις σέ ἐσφαλμένες ἀπόψεις τοῦ καθηγητοῦ κ. Γ. Μαρτζέλου, σύμφωνα μέ τίς ὁποῖες οἱ Ἀντιχαλκηδόνιοι Μονοφυσῖται ἔχουν ὀρθόδοξη χριστολογική διδασκαλία (“ἰδεολογική” Ὀρθοδοξία).